Mbroni veten!
Mbroni të tjerët!

Dezinfektoni Ambjentet tuaja me standarte Zviceriane!

BARE &
RESTORANTE
AMBJENTE
ZYRASH
FABRIKA &
MAGAZINA
AMBJENTE
SPITALORE
QËNDRA
TREGTARE
ZONA SPORTIVE
& ARGËTIMI
Lexo më shumë

Produket tona

produkt-1
produkt-2
produkt-3
produkt-4
produkt-5
produkt-6
produkt-7

Kush jemi NE?

Swiss Disinfection është një kompani e licensuar në mbrojtjen e shëndetit publik nëpërmjet ofrimit të shërbimeve të dezinfektimit, dezinsektimit dhe deratizimit.
Për sa kohë që nuk ka një vaksinë që parandalon infektimin nga COVID 19, në ditët e sotme, parandalimi është mënyra më e mirë për tu mbrojtur. Parandalimi bëhet nëpërmjet dezinfektimit frekuent të ambjenteve tuaja. Kështu ju mbroni veten dhe te afërmit tuaj, familjen apo punonjësit.
Lexo më shumë

Kush jemi NE?

Swiss Disinfection është një kompani e licensuar në mbroijtjen e shëndetit publik nëpërmjet ofrimit të shërbimeve të dezinfektimit, dezinsektimit dhe deratizimit.
Për sa kohë që nuk ka një vaksinë që parandalon infektimin nga COVID 19, në ditët e sotme, parandalimi është mënyra më e mirë për tu mbrojtur. Parandalimi bëhet nëpërmjet dezinfektimit frekuent të ambjenteve tuaja. Kështu ju mbroni veten dhe te afërmit tuaj, familjen apo punonjësit.
Lexo më shumë

Siguria juaj, ajo e familjes tuaj, e stabilimenteve, e
punonjësve dhe klientëve tuaj është prioriteti ynë!

Siguria juaj, ajo e familjes tuaj, e stabilimenteve, e
punonjësve dhe klientëve tuaj është prioriteti ynë!

Kuptoni DIFERENCËN

Pastrimi heq pluhurat, mbeturinat dhe papastërtitë nga sipërfaqet duke i fërkuar, larë dhe shpëlarë.
Higjenizimi pakëson bakteriet e identifikuara të produkteve mbi sipërfaqe ose gjatë
larjes.
Dezinfektimi eleminon të dyja edhe bakteriet edhe viruset e gjendura në produkte (të tilla si influenza apo rhinovirus), mbi sipërfaqet.
Pastrimi heq pluhurat, mbeturinat dhe papastërtitë nga sipërfaqet duke i fërkuar, larë dhe shpëlarë.
Higjenizimi pakëson bakteriet e identifikuara të produkteve mbi sipërfaqe ose gjatë
larjes.
Dezinfektimi eleminon të dyja edhe bakteriet edhe viruset e gjendura në produkte (të tilla si influenza apo rhinovirus), mbi sipërfaqet.

Pse DEZINFEKTIMI është i rëndësishëm?

Mbani mend që duhet të dezinfektoni – jo të higjenizoni – sepse dezinfektantët janë të vetmit produkte të aprovuara nga US EPA (Environment Protection Agency) dhe EEA (Europian Environment Agency) që eleminojnë viruset nga sipërfaqet. Diferenca kryesore është që higjenizuesit e aprovuar synojnë vetëm bakteriet, ndërsa dezinfektantët synojnë eleminimin e bakterieve dhe viruseve.

Pse DEZINFEKTIMI është i rëndësishëm?

Mbani mend që duhet të dezinfektoni – jo të higjenizoni – sepse dezinfektantët janë të vetmit produkte të aprovuara nga US EPA (Environment Protection Agency) dhe EEA (Europian Environment Agency) që eleminojnë viruset nga sipërfaqet. Diferenca kryesore është që higjenizuesit e aprovuar synojnë vetëm bakteriet, ndërsa dezinfektantët synojnë eleminimin e bakterieve dhe viruseve.

Kur duhet DEZINFEKTUAR?

• Gjatë karantinimit dhe qëndrimit në shtëpi është i rëndësishëm dezinfektimi i sipërfaqeve të ambjenteve 3 herë në ditë.
• Nëse keni patur një familjar/ punonjës të infektuar me COVID-19, ambjentet duhet të ndezinfektohen sa më shpesh të jetë e mundur.
• Dezinfektoni në mënyrë profesionale ambjentet tuaja të punës apo të biznesit sa më shpesh.
• Zgjidhni një dezinfektant që mund të përdoret efektivisht gjerësisht në mbrojtjen ndaj COVID-19.

Kur duhet DEZINFEKTUAR?

• Gjatë karantinimit dhe qëndrimit në shtëpi është i rëndësishëm dezinfektimi i sipërfaqeve të ambjenteve 3 herë në ditë.
• Nëse keni patur një familjar/ punonjës të infektuar me COVID-19, ambjentet duhet të ndezinfektohen sa më shpesh të jetë e mundur.
• Dezinfektoni në mënyrë profesionale ambjentet tuaja të punës apo të biznesit sa më shpesh.
• Zgjidhni një dezinfektant që mund të përdoret efektivisht gjerësisht në mbrojtjen ndaj COVID-19.

Dezinfektimi i sipërfaqeve është një nga mënyrat e besueshme që ndihmojnë në uljen e riskut të
përhapjes së mikrobeve nëpërmjet prekjes së sipërfaqeve.

Dezinfektimi i sipërfaqeve është një nga mënyrat e besueshme që ndihmojnë në uljen e riskut të
përhapjes së mikrobeve nëpërmjet prekjes së sipërfaqeve.

Pse EKIPI JONË?

• Ne ofrojmë shërbim me EKSPERTIZË ZVICERIANE
• Ne përdorim produkte efektive, jo invasive, jo korrozive dhe të certifikuara që janë të sigurta për ju, nuk dëmtojnë lëkurën, bimët, apo kafshët dhe janë miqësore mbi çdo sipërfaqe
• Stafi ynë është i diskret dhe profesional
• Ne ofrojmë shërbim të shpejtë
• Ne punojmë me orare fleksibile për ju, edhe në fundjava apo orare të caktuara duke ju përshtatur emergjencave tuaja.
Na Kontakto

Pse EKIPI JONË?

• Ne ofrojmë shërbim me EKSPERTIZË ZVICERIANE
• Ne përdorim produkte efektive, jo invasive, jo korrozive dhe të certifikuara që janë të sigurta për ju, nuk dëmtojnë lëkurën, bimët, apo kafshët dhe janë miqësore mbi çdo sipërfaqe
• Stafi ynë është i diskret dhe profesional
• Ne ofrojmë shërbim të shpejtë
• Ne punojmë me orare fleksibile për ju, edhe në fundjava apo orare të caktuara duke ju përshtatur emergjencave tuaja.
Na Kontakto