Kush jemi NE

Swiss Disinfection është një kompani e licensuar në mbrojtjen e shëndetit publik nëpërmjet ofrimit të shërbimeve të dezinfektimit, dezinsektimit dhe deratizimit.

Për sa kohë që nuk ka një vaksinë që parandalon infektimin nga COVID 19, në ditët e sotme, parandalimi është mënyra më e mirë për tu mbrojtur. Parandalimi bëhet nëpërmjet dezinfektimit frekuent të ambjenteve tuaja. Kështu ju mbroni veten dhe të afërmit tuaj, familjen apo punonjësit.